Dit weekend werd door de senioren de 4e ronde gespeeld van de voorjaarscompetitie 2020.
Jeugd 1 speelde tegen Luto 1 uit Tilburg. Het werd een spannende wedstijd met twee 5-gamers en vier 4-gamers. Onze jongens boden prima tegenstand, maar het duurde tot de 5e wedstrijd voor het eerste punt werd gescoord. Ook de 7e en 8e wedstrijd werd gewonnen. Jarno, Kevin en Koen wonnen ieder 1 wedstrijd. Jarno en Kevin verloren de dubbel.
Jeugd 2 had een uitwedstrijd tegen Het Markiezaat 3. Het was een spannende wedstrijd met drie 4-gamers en vier 5-gamers. Na de 7e wedstrijd was de stand 5-2. Wat zou het worden? Een groot verlies? Het lukte Emma en Jibbe om hun laatste wedstrijd in een spannende 5-gamer te winnen. Stand 5-4. Helaas verloor Stijn zijn laatste wedstrijd. Emma en Jibbe wonnen ieder 2 wedstrijden. Stijn won er geen. Emma en Stijn verloren de dubbel.

Team 1 speelde tegen Never Despair 4. Het was een vlotte wedstrijd met slechts één 5-gamer en twee 4-gamers. Jacco en Stephan wonnen ieder 3 wedstrijden. Edwin won er geen. Jacco en Stephan wonnen ook de dubbel. Team 2 nam het op tegen ODT Kanjers Uitzendb. 4. Er werd hard om de punten gevochten, getuige de drie 5-gamers en twee 4-gamers. De wedstrijd ging gelijk op. Peter won 2 wedstrijden. Dylan en Rob wonnen ieder 1 wedstrijd. Dylan en Peter wonnen de dubbel.
Team 3 speelde tegen Middelburg 5. De helft van de wedstrijden werd in 4 games beslist. Marco en Joyce begonnen goed: ze wonnen ieder hun eerste wedstrijd. Toen lieten de spelers van Middelburg zien, dat ze de lange reis niet voor niets hadden gemaakt. Ze wonnen 6 wedstrijden op rij. De laatste 2 wedstrijden werden gewonnen door Annemiek en Marco. Annemiek en Marco verloren helaas de dubbel in 5 games.
Team 4 had een thuiswedstrijd tegen Smash 2. In het begin wonnen de tegenstanders bijna alle wedstrijden. Van de 5 wedstrijden werd er slechts 1 gewonnen. In de laatste serie van 5 wedstrijden wonnen onze spelers er 3. Het dreigende grote verlies werd aldus beperkt. Niels won 2 wedstrijden. Verena en Willem wonnen er ieder 1. Niels en Willem verloren de dubbel met grote cijfers.
Team 5 speelde tegen Witac, 89 3. Het was een lange wedstrijd met vier 5-gamers en twee 4-gamers. Op de helft hadden onze spelers een voorsprong van 4-1. In de laatste 5 wedstrijden werden maar 2 punten meer gescoord: dus toch maar een krappe overwinning. Ed won 3 wedstrijden. Mike en Rens wonnen er ieder 1. Mike en Rens wonnen de dubbel.
Team 6 nam het op tegen The Back Hands 7. De wedstrijd ging heel vlot: bijna allemaal 3-gamers. Goos speelde heel sterk. Hij won 2 wedstrijden. Jarno kon net niet tot winst komen. Hij verloor twee 5-gamers. Nellie had haar avond niet en won niets. Nellie en Jarno verloren de dubbel.

Uitslagen.
Luto 1-Jeugd 1 7-3
Markiezaat 3-Jeugd 2 6-4
Team 1-Never Despair 4 7-3
Team 2-ODT Kanjers Uitzendb. 4 5-5
Team 3-Middelburg 5 4-6
Team 4-Smash 2 4-6
Team 5-Witac ’89 3 6-4
Team 6-The Back Hands 2-8.