Dit weekend werd de 3e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 speelde thuis tegen de naaste concurrent Rally 1. Het ging om plaats 5 en 6 van de stand in de competitie. Het was een vlotte, maar toch wel spannende wedstrijd vooral naar het einde toe, toen er meerdere 4- en 5-gamers werden gespeeld. Jeugd 1 begon met een nipte voorsprong en heeft die niet uit handen gegeven. Jarno, Kevin en Koen wonnen allen 2 wedstrijden. Ze verloren van de sterkste tegenstander. Jammer dat Jarno en Koen de dubbel verloren.

Jeugd 2 ontving buurman ODT Kanjers Uitzendb. 2. Het was een lange wedstrijd met maar liefst drie 5-gamers en vier 4-gamers. Emma, Stijn en Dawid hebben dik verloren, maar werden zeker niet weggespeeld. Ze kwamen net een beetje te kort. Stijn en Dawid wonnen ieder 1 wedsstrijd. Emma en Stijn verloren de dubbel.

Team 1 speelde tegen Hotak ’68  1. Onze spelers boden goed tegenstand gezien de zes 4-gamers van de 9 wedstrijden en de hoge gamestanden. De tegenstander had al verschillende jaren ervaring in de hoofdklasse. Onze spelers niet. Alleen Peter won een wedstrijd. Hannah en Boy verloren helaas al hun wedstrijden.

Team 2 ontving The Back Hands 4. Het begon vlot. Naar het eind werd het spannender. Van de laatste zes wedstrijden waren er vier 5-gamers met vaak hoge gamestanden. Van deze 6 wedstrijden werden er 5 gewonnen. In het eerste stuk werden er ook 2 wedstrijden gewonnen, dus een flinke winst. Niels en Peter wonnen ieder 2 wedstrijden. Dylan was goed in vorm en won 3 wedstrijden.

Team 5 speelde tegen Smash 4. Deze wedstrijd ging heel vlot met maar een 5-gamer. Onze spelers lieten de tegenstander regelmatig maar 2 of 3 punten halen. Rens en Jarno wonnen ieder 2 wedstrijden. Jarno verloor de allerlaatste wedstrijd in 5 games. Mike was goed in vorm en won al zijn wedstrijden.

Team 6 ontving Tios Terheijden 2. De wedstrijd ging heel snel. Van de negen wedstrijden werden er zeven in 3 games beslist. Jeugdspeler Jarno won zijn eerste wedstrijd. Daarna werd er ook door Goos en Cor niets meer gewonnen.

Uitslagen.
Jeugd 1-Rally 1  6-4
Jeugd 2-ODT Kanjers Uitzendb. 2   2-8
Team 1-Hotak ’68 1   1-8
Team 2-The Back Hands 4   7-2
Team 5-Smash 4   7-2
Team 6-Tios Terheijden 2   1-8