Dit weekend is de najaarscompetitie begonnen. Vice Versa ’51 speelt met 2 jeugdteams en 5 seniorenteams in de NTTBcompetitie. Door de coronaperikelen spelen er op  vrijdag-avond maar 4 teams thuis. De accommodatie zit dan vol om 1,5 m. afstand te kunnen houden. Supporters zijn helaas op de vrijdagavond daarom niet welkom.
Vanwege het gevaar voor besmettingen worden er deze competitie bij de senioren geen dubbels gespeeld. Bij de jeugd wel.

Jeugd 1 speelde tegen Belcrum 3. De jongens vonden het fijn dat er na zo’n lange tijd er eindelijk weer eens wedstrijden konden worden gespeeld. Ze hadden er dan ook zin in. De helft van de wedstrijden werd beslist in 4 games. Kevin won 2 wedstrijden. Jarno en Koen wonnen ieder 1 wedstrijd. Jarno en Koen verloren helaas de dubbel.

Jeugd 2 ontving Hotak ’68  1. In het begin en op het eind waren er spannende wedstrijden van 5 en 4 games. Het middenstuk ging vlot met steeds wedstrijden van 3 games. Jibbe had een goede dag. Hij won 2 wedstrijden. Emma en Stijn wonnen ieder 1 wedstrijd . Emma en Stijn wonnen de dubbel en daardoor was er een gelijke stand.

Team 1 speelde tegen Belcrum 2. Jacco was goed in vorm en won al zijn wedstrijden in 3 games. Hannah won 2 wedstrijden in 5 games. Boy won 1 wedstrijd. Hij verloor een wedstrijd in 5 games met hoge gamestanden.

Team 2 ontving Hotak ’68 3. Het was een vlotte wedstrijd met maar vier 4-gamers. Peter Salnicky was goed in vorm en won alles. Dylan won 1 wedstrijd en invaller Rob won niets.

Team 4 was voor niets naar de zaal gekomen. De tegenstander kwam niet opdagen.

Team 5 speelde tegen Hotak ’68  6. De wedstrijd begon spannend. Rens en Jarno speelden een 5-gamer die ze helaas verloren. Marlou die sinds lange tijd weer competitie ging spelen won haar eerste wedstrijd. Het lukte Rens en Jarno om ook een wedstrijd te winnen.

Uitslagen.
Jeugd 1-Belcrum 3  4-6
Jeugd 2-Hotak ’68 1  5-5
Team 1-Belcrum  2  6-3
Team 2-Hotak ’68  3  4-5
Team 5-Hotak ’68  6  4-5