Dit weekend werd door de senioren de 3e ronde gespeeld van de voorjaarscompetitie 2020. De twee jeugdteams hadden een vrij weekend.

Team 1 had een uitwedstrijd naar Kruiskamp 1 in ’s Hertogenbosch. In het begin en in het midden waren enkele spannende wedstrijden die pas in 4 of 5 games werden beslist. De andere wedstrijden verliepen vlot. Jacco won vrij vlot alle wedstrijden. Pim won in vijf games een wedstrijd. De andere 2 verloor hij in drie games. Edwin verloor zijn eerste wedstrijd in 4 games. De andere 2 verloor hij in 3 games. Jacco en Pim verloren de dubbel.
Team 3 speelde uit tegen Het Markiezaat 2. Ondanks dat ons team maar met 2 spelers speelde werd er een gelijkspel behaald. Joyce en Annemiek verloren beiden hun eerste wedstrijd; Annemiek in 4 games en Joyce in 5 games. Daarna wonnen beide dames de dubbel in 4 games. Hun tweede en derde enkelpartij wonnen beiden: dus 5-5.
Team 4 had een uitwedstrijd tegen Tios ’51 4. Het was een spannende wedstrijd met twee 5 gamers en vier 4-gamers. De tegenstanders trokkken meestal aan het langste eind. Daardoor werd de wedstrijd met flinke cijfers verloren. Deze uitslag doet geen recht aan de goede tegenstand die onze heren boden. Rick en Willem wonnen beiden 1 wedstrijd. Zij verloren de dubbel. Niels won niets.
Team 5 speelde uit tegen Het Markiezaat 6. Het was een heel vlotte wedstrijd met maar één 5-gamer en één 4-gamer. De andere wedstrijden werden allemaal dik in 3 games gewonnen uitgezonderd één. Mike en Ed wonnen al hun wedstrijden. René won er 2. Mike en Ed wonnen de dubbel. Team 6 had een uitwedstrijd tegen ODT Kanjers Uitzendb. 9. De wedstrijd liep vlot: er waren slechts enkele 4-gamers. Het lukte alleen Jarno B. om een wedstrijd in 5 games te winnen. Nellie en Goos verloren al hun wedstrijden. Zij verloren ook de dubbel.

Uitslagen.
Kruiskamp ’81 1- Team 1 6-4
Het Markiezaat 2 – Team 3 5-5
Tios ’51 4 – Team 4 8-2
Het Markiezaat 6 – Team 5 1-9
ODT Kanjers Uitzendb. 9 – Team 6 9-1