Dit weekend werd de 4e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 speelde uit tegen Tios ’51  4. Het was een spannende wedstrijd met één 5-gamer en maar liefst zes 4-gamers. Het begon goed. De eerste 2 wedstrijden werden gewonnen. De tegenstander won de volgende 2 wedstrijden, waaronder de dubbel van Jarno en Kevin. Toen wonnen onze jongens weer 2 wedstrijden. Daarna liep de tegenstander uit tot 5 punten. Kevin won de laatste wedstrijd en was de stand 5-5. Jarno en Kevin wonnen ieder 2 wedstrijden en Koen 1.

Jeugd 2 ging op bezoek bij Smash ’76  2. Ook dit was een spannende wedstrijd met drie 4-gamers en vier 5-gamers. In het begin ging het gelijk op. Dawid en Jibbe wonnen de dubbel in 5 games en was de stand 5-5. Jeugd 2 won de volgende 2 wedstrijden en had daarmee een kleine voorsprong. Die gaf men niet meer uit handen. Emma en Dawid wonnen ieder 2 wedstrijden. Jibbe won er 1.

Team 1 speelde thuis tegen Irene 3. Het was een vlotte wedstrijd met maar een enkele 5-gamer. Het begon heel goed. De eerste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen. Hannah had voor haar 1e wedstrijd wel een 5-gamer nodig. Haar 2e wedstrijd verloor ze helaas in 5 games. Jacco en Peter wonnen ieder 3 wedstrijden. Hannah won er 1.

Team 2 ontving Groene Ster 1. Ook hier verliepen alle wedstrijd vrij vlot, maar niet zo gunstig voor Vice Versa ’51. Peter en Rob wonnen ieder 1 wedstrijd. Niels verloor zijn 1e wedstrijd helaas in 5 games met 10-12. Hij won niets.

Team 5 speelde thuis tegen The Back Hands 8. Het was een vlotte wedstrijd met maar twee 5-gamers. Het was wel een spannende wedstrijd. Na de 6e wedstrijd was de stand 3-3. Wie zou er gaan winnen? Van de laatste 3 wedstrijden won Team 5 er maar 1 en de tegenstander 2. Dus nipt verloren. Mike won 2 wedstrijden. Jarno en Marlou wonnen er ieder 1.

Team 6 ontving Irene 7. Deze wedstrijd duurde langer. Er waren maar liefst vijf 5-gamers nodig voor een wedstrijd was beslist. Het ging in het begin gelijk op. Om en om werden er wedstrijden gewonnen. Irene nam op het eind een eindsprint. Ze wonnen vier wedstrijden achter elkaar. Dus toch nog een stevig verlies. Hannie won 2 wedstrijden. Goos won er 1 en jeugdspeler Jarno won niets.  

Uitslagen.
Tios ’51  4 – Jeugd 1  5-5
Smash ’76 3 – Jeugd 2   4-6
Team 1-Irene 3   7-2
Team 2-Groene Ster 1  2-7
Team 5-The Back Hands 8  4-5
Team 6-Irene 7   3-6