Beste leden en bezoekers,


We willen u graag informeren over de huidige corona maatregels die we hebben getroffen voor onze vereniging.

Vanuit onze leden zijn er diverse signalen gekomen dat ze het toch wel moeilijk vonden om weer ineen grote groep te gaan tafeltennissen. Ondanks alle maatregelen die we hebben getroffen als vereniging om op een veilige manier te sporten staan we als bestuur achter deze angst. . Het bestuur heeft dan ook besloten met maximaal 4 teams te spelen op een speelavond. Gezien de competitie volgende week al begint proberen wedstrijden van teams om te draaien en/of wedstrijden van 1 team door de week of op zaterdag te laten spelen. Deze maatregel is alleen nodig voor speelweek van vrijdag 9 oktober en speelweek van vrijdag 30 oktober. Andere speelweken zijn inmiddels al opgelost. Er is inmiddels contact gezocht met een aantal verenigingen om te kijken of we kunnen omdraaien en/of verplaatsen. Indien we meer duidelijkheid hebben kunnen we dit intern afstemmen met  betreffende team.

REGELS en MAATREGELEN NAJAARSCOMPETITIE

Uiteraard dragen wij ons steentje bij om de verspreiding van COVID-19 te beperken, daarom gelden er maatregelen om op verantwoorde en veilige wijze tafeltennis bij Vice-Versa´51 mogelijk te maken.

Wees aardig en respectvol voor elkaar, we moeten allemaal wennen aan de 1,5 meter samenleving. Geef elkaar dan ook ruimte om te wennen. Indien je je onveilig of onzeker voelt, bespreek dit dan met je teamcaptain, coördinator achter de bar of het bestuur.

Nu de najaarscompetitie van start gaat en tegenstanders daarbij ook ttv Vice-Versa ’51  zullen bezoeken, achten wij het van belang om vast enige punten onder de aandacht te brengen t.a.v. ons coronaprotocol. Het zich houden aan de hieronder genoemde maatregelen moet ervoor zorgen, dat onze eigen teams en die van onze bezoekers op een veilige manier hun wedstrijden kunnen spelen.

Hieronder vind je de coronaregels, die dit najaar bij ons en onze diverse tegenstanders zullen gelden:

Wanneer één van de onderstaande vragen met JA beantwoord wordt, mag de betreffende persoon de accommodatie van Vice-Versa´51 niet betreden.

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

-Ook bij ons gelden de basisregels zoals, niet komen als je gezondheidsklachten of koorts hebt, geen lichamelijke contacten, zoals handen schudden, handen ontsmetten bij binnenkomst en na de wedstrijden.

-Om te voorkomen, dat in onze accommodatie de 1,5 meter afstand bewaren niet gehandhaafd kan worden, zullen wij geen supporters toelaten. Kom dus alleen als team plus eventuele coach.

-Probeer ook het heen en weer lopen van de zaal naar de kantine te beperken. Even een flesje water halen is prima, maar geen gezamenlijke pauze tussen de wedstrijden. Je mag (ook na afloop) alleen gebruik maken van de tafels en stoelen zoals ze zijn opgesteld, dus geen verplaatsingen of extra stoelen bijzetten.

-Voor een eventueel bron en contact onderzoek, verzoeken we aan elke bezoeker om naam en telefoonnummer en aantal vragen invullen achter te laten op onze registratieformulier. Deze lijst zal alleen daarvoor worden gebruikt en na 14 dagen worden vernietigd.

-Wij hebben weliswaar meerdere kleedkamers en douches, maar verzoeken toch om daar zo weinig mogelijk gebruik van te maken. Kom dus het liefst in wedstrijdkleding en trainingspak. Schoenen kunnen dan gewisseld worden in de zaal.

-Zodra je de speelzaal verlaat en gebruik maakt van onze kantine, ben je een “bezoeker” en dien je nadat je je bestelling aan de bar hebt gekregen en afgerekend plaats te nemen op een van de aanwezige stoelen. Blijven staan of rondlopen is dus niet toegestaan. Ondanks dat enige omzet zeer welkom is, vragen we toch om naar huis te gaan als het te druk wordt en er geen zitplaatsen meer zijn.

Samen zorgen we ervoor, dat we kunnen blijven tafeltennissen,

Aanvullende maatregelen

 • entree is nu aan de zijkant, waar je direct de zaal binnenkomt. Bij binnenkomst moeten direct de handen worden ontsmet. 
 • er ligt een registratieformulier die dient te worden ingevuld
 • volg de looproutes
 • schud geen handen
 • advies aan spelers is thuis om te kleden en te douchen en vóór en ná het bezoek thuis de handen te wassen
 • kleedkamers worden alleen gebruikt om jas op te hangen en sportschoenen aan/ uit te trekken.
 • alle tassen etc. blijven in de zaal op een daarvoor aangewezen plek aan de zijkant van de zaal
 • er worden maximaal 4 wedstrijden gespeeld op een avond om zo de juiste afstand te creëren voor o.a. de scheidsrechter.
 • in de kantine mogen maximaal 21 personen aanwezig zijn en zijn er slechts 19 zitplaatsen.
 • spreek onderling af wanneer er pauze gehouden wordt zodat het in de kantine niet te druk wordt
Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Vice-Versa ‘51